Noutati

In luna Octombrie vom organiza ultima sesiune de pregatire DG CBTA H6.0 AWARENESS din acest an.

Cursul este proiectat pentru a raspunde cerintelor PAC BP-CBTA, Tabel 3.3 - Personal de conducere/organizare.

Forma de derulare a instruirii: online sincron (clasa virtuala). Materialele de instruire se comunica delegatilor prin email.

Durata cursului este de circa 4-5 ore, depinde de interactivitatea instructor-cursanti si de componenta Q&A ce va aparea, iar la finalul instruirii participantii trebuie sa:

- ințeleaga elementele de bază ale mărfurilor periculoase

- recunoasca aplicabilitatea mărfurilor periculoase

- identifice limitările generale

- identifice rolurile și responsabilitățile

- ințeleaga criticitatea clasificării și ambalării

- ințeleaga modul comunicării pericolelor

- sa fie familiarizați cu răspunsul de bază în caz de urgență.

Inscrierea la instruire a personalului se face in conformitate cu contractul de instruire (cadru) prin intermediul formularului de comanda ferma. Entitatile care nu au un contract de instruire cadru deja semnat sunt invitate sa ne solicite draftul.

Costul de instruire per cursant: 450 RON (plus TVA).

Vom reveni cu data propusa pentru aceasta sesiune.

 

Pentru inscriere online puteti utiliza si acest formular: 

https://forms.gle/fyQMqeL7u6tJQUyk7

 

In 2023, primul an in noul sistem de formare profesionala in domeniul BUNURILOR PERICULOASE, bazata pe competente, va mai putem furniza doar trei sesiuni de pregatire:

 

1. IATA DG CBTA H6.3/7.3 ACCEPTING / perioada 16-20 Octombrie

Deadline inscriere/contractare/plata: 10 Octombrie

2. IATA DG CBTA H6.3/7.3 PROCESSING / perioada 13-17 Noiembrie

Deadline inscriere/contractare/plata: 07 Noiembrie

3. IATA DG CBTA H6.1/7.1 PREPARING / perioadda 20-24 Noiembrie

Deadline inscriere/contractare/plata: 14 Noiembrie

 

Inscrierile delegatilor se fac cu ajutorul Formularului de Comanda Ferma completat in numele companiei care deleaga si in baza Contractului Cadru semnat pentru o perioada de 24 luni. Ambele documente va pot fi furnizate prin email in urma unei solicitari la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

In conformitate cu legislatia in vigoare, incepand cu data de 01 Ianuarie 2023 intreg personalul din structurile de management median si superior al entitatilor care fac parte din lantul de transport aerian cargo/bunuri periculoase trebuie sa participe la o sesiune de pregatire de constientizare in domeniul Bunurilor Periculoase (Dangerous Goods).
Ca organizatie de pregatire autorizata de catre Autoritatea Aeronautica Civila Romana, va propunem, indiferent de natura activitatii pe care o derulati (operator aerian, freight forwarder, agent de handling sau shipper) un curs proiectat si dezvoltat in conformitate cu cerintele reglementarilor in vigoare. Autorul cursului este si instructor: dl Sorin CREATA, instructor IATA DG CBTA, aduce in atentia participantilor aspecte fundamentale si detalii care va vor usura activitatea de coordonare si management a organizatiilor sau structurilor pe care le conduceti.
Din cuprinsul cursului mentionam informatii furnizate la nivel de constientizare despre:

  • Definitii si cadrul legal in domeniu
  • Limitari generale (bunuri periculoase interzise la transportul aerian, bunuri periculoase disimulate si ascunse, prevederi pentru personalul care interactioneaza cu bunurile periculoase)
  • Roluri si responsabilitati
  • Clasificarea si impachetarea bunurilor periculoase
  • Consecintele comunicarii defectuoase in lantul de transport al bunurilor periculoase
  • Situatii de urgenta si modalitati de reactie la acestea.
Cursul este proiectat pentru a putea fi furnizat in sala de curs sau in mediul online prin sesiuni de instruire virtuala (online sincron) prin intermediul platformei TEAMS (Microsoft).
Durata cursului este de circa 3-4 ore, variatia este generata de faptul ca interactivitatea produce dialog intre participanti si instructor iar diversitatea situatiilor poate genera discutii pragmatice, interesante si de substanta.
Costurile de instruire per cursant sunt de 450 RON (plus TVA).
Pentru inscriere fara complicatii birocratice puteti accesa link-ul de mai jos pentru completarea formularului online pregatit special pentru acest curs:
 
 
 
© Copyright 2022. All Rights Reserved. Powered by MDN

Search