Noutati

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

SOFEMA Aviation Services impreuna cu Regional Air Suport, organizam in luna NOIEMBRIE o sesiune speciala de instruire dedicata profesionistilor de aviatie civila din domeniul intretinerii. Cele trei cursuri sunt dezvoltate de catre SOFEMA in conformitate cu cerintele EASA si pun la dispozitia participantilor notiuni si informatii utile in cariera. Puteti participa la unul, doua sau toate trei cursurile; inscrierea la un curs nu este conditionata de participarea la un altul.

Cateva informatii despre cele trei cursuri:

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

7 SEPTEMBRIE este termenul limita de inscriere la sesiunea din luna Noiembrie.

Cursul IATA CARGO INTRODUCTORY nu va mai putea fi programat, ulterior acestei sesiuni, cel putin pana in luna Mai 2019.

 

Suntem in plin proces de inscriere a cursantilor pentru sesiunea de training IATA ce va avea loc in luna Noiembrie. In aceasta sesiune avem programate 3 cursuri confirmate:

1. IATA DGR CAT 3 Initial: 12-16 NOIEMBRIE

2. IATA DGR CAT 3 Recurrent: 12-16 NOIEMBRIE

3. IATA CARGO INTRODUCTORY: 19-23 NOIEMBRIE

User Rating: 5 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Active

UPDATE 20.08.2018: Saptamana trecuta a fost finalizata prima parte a cursului, odata cu sesiunea suplimentara de training pentru folosirea PD Toolkit. Cea de-a doua parte a cursului se va derula in luna Octombrie.

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive

REGIONAL AIR SERVICES, entitate facand parte din grupul de firme RAS si avand statut de operator aerian, de organizatie de pregatire a pilotilor avion/elicopter si detinator-administrator de Aeroport destinat inclusiv traficului aerian international, aflata in expansiune si dezvoltare contiuna, anunta concurs pentru ocuparea a 3 pozitii manageriale. Persoanele interesate vor transmite CV si scrisoare de intentie la adresa de email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Detalii mai jos, extrase din comunicatul Regional Air Services:

User Rating: 4 / 5

Star ActiveStar ActiveStar ActiveStar ActiveStar Inactive

After more than 20 years on the airline distribution market, leading a worldwide network of experts in airline distribution and actors in travel agencies, APG has decided to share its experience and knowledge with any people involved or interested in its industry.

© Copyright 2018. All Rights Reserved. Powered by MDN

Search